21 Ağustos 2010 Cumartesi

Vur Dedik.. | Arsenal 6-0 Blackpool


Hangi takımı tutuyorsun diyenlere "pozitif futbol oynayan her takımı" diye cevap veririm. Arsenal'de gönlümde ayrı yere sahip olan takımlardan. O yüzden Arsenal'in bu sene başarılı olmasını istiyorum. Ben onlara vur dedim onlar öldürdüler ama işi biraz abarttılar

30 dakika Yetti !

Maça 4-5-1 gibi bir diziliş ile başlayan Arsenal kanatlarının olaya dahil olmasıyla 4-3-3 gibi bir sisteme büründü hatta zaman zaman 4-1-2-3 gibi oynadılar. Özellikle Walcott, 3 gol attığı bu karşıalşmada içeri çok iyi girerek Arsenal'in işini rahatlattı. Tabii ileride Chamakh'ın olması Walcott ve Arshavin'e boşluklar doğmasın neden oldu. 30. dakikaya kadar rakibini boğan bir Arsenal vardı lakin 2 gol birden buldular. Tartışmalı bir penaltı ardından gelen kırmızı kart ile zaten maç sonuçlandı gibi oldu. Bundan sonrası pek değerlendirmeye alınmaması gereken bir zaman dilimi. Çünkü denge kayboldu.

Chamakh Israrı

Geçen sene Bendtner çok felaket bir oyun oynamış ancak Wenger ısrarla onu sahada tutmuştu. Hafta içi çok eleştirilen Bendtner, çok kötü oynadığı bu maçın ardından ısrarla sonrasındaki Porto maçında sahaya sürüldü. Ve o maçta 3 gol atarak kendini affettirdi. Bugün Wenger daha kısa bir zaman diliminde sonuç vermesine rağmen aynı ısrarı Chamakh'da gösteri. Kendisi kalenin 1 metre önünden gol kaçırdı ama hala sahada tutuldu. Bu ısrar meyvesini Robin van Persie'nin ortasından gelen Chamakh golü ile tatlıya bağlandı. Ben tahmin ediyorum Chmakh gol atamasa ve kaçırmaya devam etse ertesi maç yine sahada olurdu. İşte Wenger bu, işte büyük adam olmak böyle birşey.

ST

Yorumlayınız..

Yorum Gönder

  ©Soccer Tactic | Futbolun Mutfak'ini Sergiliyoruz - Her hakkı saklıdır.

Template by Soccer Tactic | -