5 Ağustos 2010 Perşembe

Beşiktaş - Plezen Maç Önü


Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimizden Beşiktaş, 3. ön eleme turu rövanş maçında Çek ekibi Viktoria Plzen'i konuk ediyor. Siyah beyazlıların tek hedefi alacağı sonuçla, ilk maçtaki kötü futbolu unutturup adını play off'a yazdırmak.

Çek Cumhuriyeti'ndeki mücadelede rakibine çok pozisyon verip 1-1'lik beraberlikle dönen Beşiktaş, yıldızlarla süslediği kadrosuyla İnönü'de taraftarlarına iyi futbol ve farklı bir sonuç almayı hedefliyor. Siyah beyazlılarda en büyük eksik idmanda ağır bir sakatlık geçiren Sivok. Çek yıldızın yerine Toraman'ın forma giymesi bekleniyor. İnönü’deki karşılaşma 1-1’lik beraberlikle tamamlanırsa karşılaşma uzayacak. Beşiktaş her türlü galibiyette ve golsüz beraberlikte turu geçen taraf olacak. 2-2 ya da daha gollü eşitlik veya Plzen galibiyeti halinde Siyah-Beyazlılar, Avrupa Ligi’ne havlu atacak.

BEŞİKTAŞ-PLZEN

STAT: İnönü
SAAT: 21.00
HAKEM: Jerome Efong Nzolo, Joel Bruyn, Michael Gerard (Belçika)

BEŞİKTAŞ: Hakan, Ekrem, İbrahim T., Zapotocny, İbrahim Ü., Ernst, Holosko, Delgado, Nihat, Quaresma, Bobo
TEKNİK DİREKTÖR: Bernd Schuster

PLZEN: Krbecek, Rajtoral, Navratil, Bystron, Limbersky, Horvath, Rada, Jiracek, Petrzela, Kolar, Rezek
TEKNİK DİREKTÖR: Pavel Vrba


Analiz

Beşiktaş'ın ilk yarı gol yememesi gerekiyor. Plezen takımının gücü 50 dk sürüyor. İlk yarı Plezen baskısını püskürtürsek ikinci yarı avantajımızı da kullanıp goller atıp maçı koparabiliriz. Kartalın öncelikle sakin olması ve Plezen'i yorması gerekiyor. Bunun için geçen seferki kadro değilde daha emniyetli bir diziliş gerekiyor.
En azından Şu Post'ta belirttiğimiz hatalar tekrarlanılmamalı. Yoksa Young Boys karşısındaki Fenerbahçe gibi aciz kalınır

Yorumlayınız..

Yorum Gönder

  ©Soccer Tactic | Futbolun Mutfak'ini Sergiliyoruz - Her hakkı saklıdır.

Template by Soccer Tactic | -