7 Ağustos 2010 Cumartesi

Boyundan Büyük İşler | Trabzon 3-0 Bursaspor


Bursaspor, Sivas örneğinden feyz almamış olacak ki sezonun ilk resmi maçına boyundan büyük işlere kalkışmaya çalışarak başladı. Oyunculardaki hava ve "biz olduk" mesajları görülmeye değerdi.

BURSASPOR-TRABZONSPOR: 0-3
STAT: Olimpiyat
HAKEMLER: Kuddusi Müftüoğlu, B. Tuncay Akkın, Nihat Mızrak

BURSASPOR: Ivankov, Ali Tandoğan, Ömer, İbrahim(Dk. 75 Serdar Aziz), Vederson, Krita (Dk.46 Bekir Ozan Has), Ozan İpek, Volkan, Ergiç, Batalla(Dk. 63 Sercan), Turgay
TEKNİK DİREKTÖR: Ertuğrul Sağlam

TRABZONSPOR: Onur, Cale, Glowacki, Egemen, Serkan, Selçuk, Ceyhun, Colman, Burak (Dk. 66 Yattara), Alanzinho(Dk 78 Barış Ataş), Teofilo(Dk. 90+3 Giray)
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

SARI KARTLAR: Dk. 38 Krita, Dk. 67 Volkan (Bursaspor), Dk. 5 Cale, Dk. 17 Egemen, Dk. 33 Selçuk (Trabzonspor)
GOL: Dk. 55, Dk. 62, Dk. 71 Teofilo


Analiz

Bursaspor süpriz yaptı ve geçen seneki gayet güzel yürüyen şablonunu bozdu. Daha çok yaratıcılık gerektirecek 4-4-1-1' dönmüş gözüktü. Batalla, Volkan ve Ozan ileriye destek vermeye çalıştı. Olduğu kadar. Trabzon basit oynadı. Bildiğini oynadı. 4-1-2-2-1 oynadı. Kanatlar sık sık içeri girerek rakibin dengesini bozdu. Colman, Ceyhun, Selçuk ileri geri gide gele oynadı ve Bursa'yı yordu.
Bursa'lı oyuncular daha fazla koşmaları gereken bir taktikle oynayıp, "daha az koşsakta olur" havasında maça çıktı. Böylece büyük açıklar verdi. Trabzon'un golleri her ne kadar organizasyon ile gelmesede akılcı gollerdi. Dönen topları Trabzon'un toplaması Bursa'nın bütün etkinliğini bitirdi..
Bursa bu şımarıklığı bırakıp 4-4-2'ye dönüp eskisi kadar istekli olmassa eğer, Sivas'ın yaşadığı düşüşü yaşaması kuvvetle muhtemel. Sanıyorum bu kısır Bursa'dan kimse ümitli değildir..

Yorumlayınız..

Yorum Gönder

  ©Soccer Tactic | Futbolun Mutfak'ini Sergiliyoruz - Her hakkı saklıdır.

Template by Soccer Tactic | -